Städkompakt utför kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputs, golvvård, trappstädning Städkompakt utför kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputs, golvvård, trappstädning

Välkommen till en städad tillvaro

Städkompakt är serviceföretaget som håller rent och snyggt hos kunderna. Sedan vi startade verksamheten 2003 har vi etablerat oss på marknaden. Med en erfaren företagsledning är vi idag en trygg och flexibel partner inom lokalvård. Från och med 2023-01-02 har Excelencia AB förvärvat Städkompakt i Stockholm AB. Excelencias hemsida finns på följande länk: https://www.excelencia.se.

Långsiktiga samarbeten

Våra kunder består av ett brett spektrum av företag, små som stora, med olika kravspecifikationer. Genom av vi är flexibla anpassar vi oss efter kundens behov och önskemål. På Städkompakt strävar vi efter långsiktiga, smidiga och lönsamma samarbeten. Ett stort antal befintliga kunder ser vi som ett kvitto på att våra tjänster uppskattas.

Vi känner ansvar för kundens lokaler

Ansvarstagande, engagemang och noggrannhet genomsyrar vår verksamhet och är aspekter som ingår i varje enskilt städuppdrag. I kombination med resurser i form av personal och maskiner skapar vi en trygg och ren tillvaro för våra kunder.

Vi lägger stor vikt vid kvalitet och miljö

På Städkompakt satsar vi extra mycket på kvalitet. Det innebär bland annat att använda rätt resurser till respektive uppdrag, ha arbetsledare på varje uppdrag och anpassa oss efter våra kunders behov. För oss är det en självklarhet att tänka på miljön i varje städning. Därför utför vi våra uppdrag med miljön i fokus. Vi arbetar efter ett ledningssystem för kvalitet och miljö (ISO 9001 och ISO 14001), personalen kör miljöbilar och utbildas både teoretiskt och praktiskt i användningen av kemiskt- tekniskt materiel och miljö.

En trygg städpartner ställer alltid upp

Det är enkelt att ha med oss att göra. På Städkompakt gäller rak och enkel kommunikation – snabb service utan bekymmer för dig som kund. Vi besöker alltid våra kunder innan vi skriver avtal. På så sätt kan vi skräddarsy städningen efter dina behov. På varje lokalvårdsuppdrag finns en arbetsledare som har en ständig kontakt med dig som kund. Arbetsledaren ser till att uppdraget utförs med hög kvalitet enligt överenskomna riktlinjer. Vi utför kontinuerliga kvalitetskontroller för att bibehålla en hög kvalitet på städningen.

Servicebranschens yrkesnämnd

Städkompakt lägger stor vikt på att utbilda personalen enligt servicebranschens yrkesnämnd (SRY). SRY-beviset innebär att den anställda har fått kunskap inom rengöring med rätt material, metoder, redskap, medel för god ekonomi, säkerhet och miljö.

Städkompakt har ett aktivt miljöarbete

Miljö

Vi har valt att arbeta enligt ett väl dokumenterat miljöledningssystem enligt ISO 14001:2015.

Läs mer

Städkompakt satsar extra mycket på kvalitet

Kvalitet

Vi har valt att arbeta enligt ett väl dokumenterat kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015.

Läs mer

Städkompakt är ett auktoriserat serviceföretag

Auktorisation

Vi är ett auktoriserat serviceföretag och är medlem i Almega. Vi följer aktuellt kollektivavtal för våra medarbetare.

Läs mer

Städkompakt är ett auktoriserat serviceföretag

Kontakta oss

Städkompakt i Stockholm AB

Elektravägen 31

126 30 Hägersten


Tel: 08-98 62 60

info@stadkompakt.se

Besöksadress

Städkompakt i Stockholm AB

Elektravägen 31

126 30 Hägersten

Genvägar

Om oss

Tjänster

Miljö

Kvalitet

Auktorisation

Offertförfrågan

Kontorsstädning, Butiksstädning, Fönsterputs, Golvvård, Trappstädning, Storstädning, Miljöstädning, Byggstädning, Mattvätt och Garagestädning åt företag och bostadsrättsföreningar till rätt priser i Bromma, Danderyd, Järfälla, Kista, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby samt i övriga Stockholmsområdet.